Cenvax VAG5000

Makkelijk te monteren en in te stellen
Het aansluiten van de VAG 5000 is eenvoudig en snel te realiseren. De bestaande cv-installatie hoeft hiervoor niet te worden veranderd.

  • twee dag-temperatuursinstellingen mogelijk
  •  vrij instelbare stooklijn en kromming stooklijn
  • keuzemogelijkheden uitzonderingsdag
  • automatische stookgrens op basis van buitentemperatuur
  • alle instellingen vanaf de afstandsbediening (kamerthermostaat)
  • automatische opstook mogelijkheid om de bediening te vergrendelen
  • in combinatie met cv-boiler; instelling tapwatertemperatuur en legionella bestrijdingsprogramma
  • weersafhankelijke regeling met ruimte-invloed én ruimteregeling in één apparaat

Bedieningsgemak staat voorop.
De VAG 5000 is voorzien van vele nieuwe functies.Ondanks de verscheidenheid aan functies is de bediening van de VAG 5000 afstandsbediening heel eenvoudig gebleven. Alles is met twee handige draaiknoppen en een drukknop vanuit de afstandbediening VAG 5000 te regelen.


Honeywell Chronotherm IV

Programmeerbare digitale aan/uit klokthermostaat

De Chronotherm IV is een geavanceerde batterijgevoede klokthermostaat met maximum aan functionaliteit. Als u opstaat of thuiskomt is het al behaaglijk warm en als u naar bed gaat of het huis verlaat, schakelt hij vanzelf naar het besparingsniveau. Voor alle dagen van de week kunt u zelf de gewenste tijden programmeren. Met de hand de temperatuur bijregelen gaat heel eenvoudig. Hiervoor hoeft u het klepje niet eens te openen. Na verloop van tijd schakelt de Chronotherm IV automatisch naar de geprogrammeerde instellingen terug.

De Chronotherm IV werkt 'optimaliserend'; hij rekent zelf uit hoe laat de cv-ketel ingeschakeld moet worden om uw woning tijdig op temperatuur te hebben. Uniek zijn de communicatiemogelijkheden. Zo kunt u het apparaat op afstand bedienen (met een telefoon of PC) en is het volledig voorbereid op de communicatie met het Hometronic systeem voor woningautomatisering.

Op de Chronotherm IV kunt u een extra temperatuuropnemer aansluiten voor weergave van de buitentemperatuur in het uitleesvenster. De Chronotherm IV kan worden uitgebreid met de warmteregelaar Optimal Comfort

 

Honeywell Round Modulation

 

De Round Modulation is een digitale zwakstroom kamerthermostaat die voortdurend de brandercapaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele ruimtetemperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel, zoals de branderstatus en storingsmelding. De Round Modulation werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat.