Nefit Ecomline Excellent                                Nefit


- Als u de hoogste eisen stelt aan wooncomfort is de De EcomLine Excellent HR-ketel is een logische

  keus.  Op de Excellent met een losse boiler en een klokthermostaat krijgt u een forse pakketkorting.

 

  

 Nefit Ecomline Elite

Heeft u een woning met praktijk of werkruimte? Is uw huis geschikt gemaakt voor dubbele bewoning? Of maakt u bij de verwarming gebruik van vloerverwarming en radiatoren? Dan is een Nefit EcomLine Elite HR-ketel in combinatie met een Elite Regelpakket voor twee cv-groepen dé oplossing. U kunt de verwarming dan perfect regelen, per cv-groep én per vertrek.

U kunt kiezen uit combi-ketels van 24 kW (Gaskeur CW 4!) en 30 kW (Gaskeur CW 5!), met ingebouwde 25 liter voorraadboiler.

Afhankelijk van de gewenste maatwerkoplossing kunnen deze combi-ketels gecombineerd worden met een van de drie complete Elite Regelpakketten.

 Nefite Ecomline Classic

De bewezen kwaliteit van de originele EcomLine

De Nefit EcomLine Classic is de originele EcomLine HR-ketel die sinds 1995 in vele honderdduizenden woningen voor warmte en warm water zorgt. Voor wie waarde hecht aan bewezen kwaliteit is de Classic de logische keus.

U kunt kiezen uit combi-ketels van 22 kW (Gaskeur CW 3) en 30 kW (Gaskeur CW 4), met ingebouwde 25 liter voorraadboiler. Ze zijn beide leverbaar in een verticale en een horizontale uitvoering.            Daarnaast zijn er ook single-ketels (zonder ingebouwde warmwatervoorziening) van 22, 30, 43 en 65 kW. Deze kunt u combineren met een ronde Nefit-voorraadboiler van 80 of 120 liter.

  Nefit Smartline

 De compacte, voordelige ketel die álles heeft

Voor wie een ‘sterke middenklasser’ zoekt, is de Nefit SmartLine HR-ketel onbetwist de beste keuze. Deze compacte ketel heeft allemaal extra’s die gewoonlijk zijn voorbehouden aan duurdere ketels, zoals warm water op voorraad en een regelmethode op ruimtetemperatuur.

De populairste SmartLine is de combi-ketel van 24 kW met Gaskeur CW 4 (!). Er is echter ook een combi-ketel van 24 kW met Gaskeur CW 3. Beide hebben een ingebouwde ThermoQuick-tapboiler. Beide combi-ketels zijn ook leverbaar in een uitgebreide uitvoering met ingebouwd expansievat, overstortventiel en vulkraan.

Daarnaast zijn er ook single-ketels (zonder ingebouwde warmwatervoorziening) van 11 en 24 kW. Deze kunt u combineren met een ronde Nefit-voorraadboiler van 80 of 120 liter.

 Nefit Ecomsolar

De Nefit EcomSolar is een zonneboilersysteem met veel zonnige kanten. Hij is praktisch overal toepasbaar. Hij neemt optimaal warmte in onder alle weersomstandigheden. En hij is uiterst degelijk en betrouwbaar, zodat u eindeloos kunt profiteren van de zon. De EcomSolar komt niet voor niets als beste uit de test van de Consumentenbond.

In de Consumentengids van januari 2003 stond de uitslag van een vergelijkend warenonderzoek naar zonneboilers. De Nefit EcomSolar 2-120 krijgt van de bond het hoogste eindoordeel: goed/zeer goed. De Nefit is de enige zonneboiler in de test die werkt volgens het zogenoemde terugdringprincipe. De Consumentenbond noemt het grote voordeel hiervan dat je grote vrijheid hebt bij de plaatsing van collector en voorraadvat. Ook qua energie-opbrengst uit zonnewarmte is de Nefit EcomSolar uniek in het lijstje van de Consumentenbond: 3,9 GJ (gigajoule) per jaar. De opbrengst van de andere geteste toestellen is aanzienlijk lager en varieert van 2,8 tot 3,5 GJ.

De Nefit EcomSolar 2-120 bestaat uit twee zonnecollectoren, een zonneboiler van 120 liter en diverse toebehoren.

Hij kan voor de naverwarming worden gecombineerd met alle Nefit HR combi-ketels.

 Als u de EcomSolar combineert met een Nefit EcomLine Elite HR combi-ketel, kunt u op een ModuLine 200, 300 of 400 kamerthermostaat aflezen wat de temperatuur van de zonnecollector is. De Elite is gewoonlijk bestemd voor de verwarming van twee cv-groepen, maar met een ingeklikte zonneboilermodule is hij bijzonder geschikt voor combinatie met een EcomSolar.